搜索

给糖糖老大

I never know what love is all about till the moment I met you
I know, I know, deep inside my heart that my life will never be a mess again as you have completed me
Whenever I looked at your pretty face, I was always wondering and wanted to ask you, does it hurt each time when you fell down from heaven?
If someone asks me what love is all about now. I would answer without hesitate that love means every moment I have spent with you.

上一篇:无题
下一篇:问情

糖糖啊,给为师翻译下。。。

经双方新婚夫妻委托,我来翻译一下。翻的不好不要见怪!

直到遇见你之前,我不懂爱是什么
我心里的声音告诉我,我的生活将不会变得一团糟;因为你的爱,让我的人生变得更有意义
每当我看见你温柔的脸庞,我都会情不自禁地想问:你从天堂坠落凡间时,会疼吗?
如果别人问我爱是什么,我会毫不犹豫地告诉他,爱是我与你相处的每分每秒。

小に甜ほ甜と 发表于 2015-1-18 16:44
经双方新婚夫妻委托,我来翻译一下。翻的不好不要见怪!

直到遇见你之前,我不懂爱是什么

谢谢青青。。嘿嘿~~

糖糖老大 发表于 2015-1-18 16:48
谢谢青青。。嘿嘿~~

哈哈,不客气啦~我很荣幸能帮到你们。祝你们新婚快乐~

红日轻云碧瓦楼,朱帘斜控江湖游。无意入主武林盟。合欢花,相思树,夜阑卧听风月语。天涯共此情一诺。

圆梦 发表于 2015-1-18 16:35
糖糖啊,给为师翻译下。。。

师傅你看我写了首小诗~~{:soso_e106:}

真是郎才女貌{:soso_e142:}{:soso_e142:}{:soso_e142:}

拿分走人